Skiutleie

Topp utstyr til både klassisk og skøyting

Hos oss i Bull Superski i Holmenkollen kan du leie langrennsski. Vi tilbyr utleie av ski, skisko og staver til langrenn med topp utstyr, uansett om du ønsker klassisk eller skøyteski.

Ski som leies hentes og returneres i vår butikk lokalisert i Oslo/Holmenkollen, i servicebygget bak skiskytterblinkene. 

Vi leier ut langrennsski, skisko og staver fra 15 år og oppover. 

Klassiskski (felleski): Rossignol R-skin Delta Comp og Rossignol R-skin Xium

Skøyteski:  Atomic S8 Gen-S og Rossignol Xium
Staver: Swix Dynamic 1
Sko klassisk: Alpina FCL
Sko skøyting: Alpina FSK
Merk. Det kan være avvik fra overnevnte produkter.

Pris for én dag:
1. Ski, sko og staver 499,-
2. Ski og sko 399,-
3. Ski og staver 399,-
4. Sko og staver 399,-
5. Ski eller sko eller staver 299,-

Ta gjerne kontakt på butikk@bullsuperski.no dersom dere er en større gruppe (mer enn 10 personer) eller ønsker langtidsleie (mer enn 5 dager).

Vi har åpningstider man-tors kl 12-18, fre kl 12-17 og lørdager 10-14.
OBS. Vi har romjul- og påskestengt.

Ofte stilte spørsmål

Prisen per dag er 499kr. Da inkluderer det alle delene ski, sko og staver. Hvis man kun trenger å leie 2 av 3 deler så er prisen 399, og hvis man kun trenger leie 1 av 3 deler er prisen 299kr. Man kan leie flere dager hvis man ønsker det.

Det kan leies langrennsutstyr hos Bull Superski i Holmenkollen, rett ved skiløypene på stadion. Man kan parkere med bil rett utenfor butikken, eller man kan enkelt ta T-bane til Holmenkollen stasjon og gå opp på 10-15min.

Butikken har åpent mandag-torsdag 12-18, fredager 12-17 og lørdager 10-14. Inn og utlevering skjer i butikken åpningstid, dersom ikke annet er avtalt.

Det tilbys høykvalitets utstyr til både klassisk og skøyting. Det er felleski på klassisk, slik at man ikke trenger smøre. På sko er det rene klassisk sko, og rene skøytesko. Og staver så er det carbon/composit Swix Dynamic 1.

Det er drop-in, så bare sving innom i butikken åpningstid så hjelper vi deg. Dersom man er en større gruppe (mer enn 5 stk) så meld gjerne ifra i forkant.

For dette året fører vi Atomic på skøyting og Rossignol på klassisk. Vi har også noe Madshus på skøyting og klassisk tilgjengelig. På sko så er det i hovedsak Alpina og Rossignol.

Bull Superski i Holmenkollen ligger rett ved skiløypene på stadion, så du kan enkelt ta på deg skiene like utenfor butikken og begynne skituren. Det er en ideell beliggenhet for rask tilgang til flotte skiløyper.

Absolutt, vi ønsker bedrifter og større grupper velkommen til å leie langrennsski hos Bull Superski. Dersom du planlegger for en gruppe på mer enn 5 personer, vennligst gi oss beskjed på forhånd slik at vi kan sørge for at vi har tilstrekkelig utstyr tilgjengelig.

Vår samarbeidspartner Holmenkollen Treningslab tilbyr inspirerende skikurs for privatpersoner ledet av dyktige instruktører. Dersom du ønsker profesjonell veiledning for å forbedre dine skiferdigheter eller organisere en gruppetrening. Sjekk ut hklab.no/skikurs eller gi oss beskjed, så hjelper vi deg!

Det er drop-in, og det er derfor ikke nødvendig å reservere langrennsutstyr på forhånd. Du kan enkelt svinge innom butikken i åpningstiden, så hjelper vi deg med skiutleie!

Vi har dessverre ikke skiutleie for barn. Vi har passende utstyr fra og med 15 år og oppover. Vi i Bull Superski vil vise deg skiutvalget og hjelpe deg med tilpasning av utstyret for en trygg og morsom opplevelse på ski.

Her finner du oss

Start video

Her finner du oss

Start video