Staver

SWIX QUANTUM 4

(Veil. 1599,-)

Quantum Four er en helt ny ekstra sterk komposittstav. En utmerket stav for et bredt utvalg av skiløpere fra den ivrige tur skiløper til Birkebeinerløpere. Leveres med PCU håndtak med korkfylt PU i grepsonen og den nye Profit 3D stroppen. TBS-systemet gjør det mulig å bytte trinse ute i felten i løpet av noen få sekunder. Staven er utstyrt med stor 97 TBS trinse.

Lengder: 135cm-180cm. 2,5cm intervall.

SWIX QUANTUM 1

(Veil. 2799,-)

Quantum One er en helt ny racingstav med utmerket stivhet, pendel og vekt. Staven er 100% kompatibel med alle Triac-komponenter som Swix TBS og TCS. Quantum One leveres uten stropp slik at stropp kan velges fra hele TCS programmet for maksimal tilpasning. NB! selges uten stropp.

Lengder: 135cm-180cm. 2,5cm intervall.

SWIX TRIAC 4.0

(Veil. 3999,-)

Swix Triac 4.0 Aero Ipm Carbon Composite er et resultat av kontinuerlig forskning, tester, analyser, eksperimenter og prosessforbedring. Kun prestasjon – og bare det – har stått i fokus. Langrennstavene har et helt nytt tverrsnitt som gir optimal stivhet og redusert luftmotstand. Sammenlignet med forgjengeren, Triac 3.0, er stivheten forbedret med mer enn 15 %. Tester i vindtunnel bekrefter opptil 20 % mindre luftmotstand på kritiske områder sammenlignet med staver med sylinderformet tverrsnitt. Kompatible med Swix TBS- og TCS-systemene. Sørger for maksimal prestasjon ved alle slags forhold. NB! selges uten stropp.

Lengder: 135cm-180cm. 2,5cm intervall.