Rulleski

Vi har butikk med mange forskjellige demoski. Kom innom oss og prøv de forskjellige modellene i rulleskiløypa rett utenfor våre lokaler i Kollen!

Hvordan finne de riktige rulleskiene

Det finnes mange merker og modeller ute på rulleskimarkedet. Vi har valgt ut Swenor som vårt rulleskimerke, og valgt de modellene vi mener passer best for både nybegynner og toppløpere. Det skilles mellom klassisk og skøyte rulleski. Klassisk rulleskiene har gjerne litt lengre stamme, bredere hjul og lås på bakhjulet slik at man kan gå med fraspark. Låsen på bakhjulet gjør at man har spikerfeste, og det er derfor viktig at man ikke tilvenner seg en egen teknikk ved å utnytte spikerfeste man får på klassisk rulleski. Man ønsker fortsatt å ha snert i frasparket når vinteren kommer! Skøyteskiene har kortere stamme for å sikre bedre kontroll og lettere å håndtere når man skøyter. Det finnes skøyteski med lengre stammer (Swenor skate long eller Swenor Skate Extra Long) som gir en enda mer lik følelse som å gå på ski.

Vi fører kvalitetsmerke

Vårt Utvalg

Klassisk
Swenor Fibreglass ink binding
(Veil. 4350,-)

Stammen til Fibreglass består av trelaminater og glassfiber. Den er derfor lett og har meget god vibrasjonsdemping, som gjør at de er behagelig å gå på når det er litt ujevn asfalt.

Stamme: Trelaminater
Hjuldiameter: 70 mm
Hjulbredde: 45 mm
Vekt: 2150 g / par
Lengde: 730 med mer

Klassisk
Swenor Alutech Elite ink binding
(Veil. 4700,-)

Alu Classic Elite er en ny og forbedret Alutech-modell fra Swenor. Retningsstabil og stødig rulleski med aluminiumstamme. Minner mye om velkjente Alutech, men har 40 mm lengre stamme. Det gir deg en rulleski som er betydelig bedre å gå diagonalgang med, samtidig som den bevarer de gode egenskapene i staking og utforkjøringer.

Hjuldiameter: 70 mm
Hjulbredde 45 mm
Lengde 760 mm

Klassisk
Swenor Alutech ink binding
(Veil. 4500,-)

Stammen til Alutech er laget i aluminium. Den har et lavt tyngdepunkt og er dermed meget stabil. Hvis man ønsker en rulleski som er god å brukte til å gå diagonalgang er dette skien for deg!

Stamme: Aluminium
Hjuldiameter: 75 mm
Hjulbredde: 45 mm
Lengde: 730 mm
Vekt: 2500 g / par

Bindinger

Skøyting

Salomon Prolink Race Skate
Prolink Race Skate bindingene skrus direkte i rulleskien. Bindingen bygger minimalt, noe som gir en meget god kraftoverføring og følelse med rulleskiene.
Kompatibel med Prolink®, NNN® og Turnamic® skisko.

Klassisk

Salomon Prolink Race Classic
Prolink Race Classic bindingene skrus direkte i rulleskien. Bindingen bygger minimalt, noe som gir en meget god kraftoverføring og følelse med rulleskiene.
Kompatibel med Prolink®, NNN® og Turnamic® skisko.

Vi har ferdig monterte rulleski i butikk, eller monterer binding på stedet!