Superski er en spesialforretning for langrenn og tilhørende sommeridretter.

Vi har butikk og skiverksted i Holmenkollen nasjonalanlegg, noe som gir både våre kunder og oss en unik mulighet til å gjennomføre grundige tester av utstyret vi selger. Våre kunder er de som liker å bruke marka som treningsarena og setter høye krav til utstyret. Vårt mål er å gi kundene personlig service og bistand, slik at de kan gjennomføre trening og konkurranser med best mulig utstyr.

Langrenn

Basert på lang erfaring, og ved bruk av måleinstrumenter fra blant annet IDT, finner vi nøyaktig spennprofil og spesialplukker hvert enkelt skipar etter kundens bruksområde. I tillegg har vi et tett samarbeid med Terje Fardal, noe som gjør at vi har tilgang på slip fra Norges ledende og et av verdens fremste miljø innen fagfeltet. Enten om dine ski trenger vedlikehold eller om de skal klargjøres til vinterens viktigste skirenn, kan vi bistå med den beste preppen.

På sommeren har vi alt du trenger til trening på rulleski og løp. Vi har spesialisert oss på rulleski fra IDT og løpesko fra Hoka, men kan også levere andre ledende merker.

Superski og Bull Ski & Kajakk har er nært samarbeid, slik at vi skal kunne tilby et komplett tilbud til alle våre kunder, enten det er eliteløpere, mosjonister, idrettslag eller bedrifter. Superski skal være best på kompetanse og gi alle våre kunder den beste servicen.

Våre medarbeidere

Superski har svært kunnskapsrike og dyktige medarbeidere, som har god kjennskap til utstyret vi selger. Alle våre medarbeidere jobber tett med konkurranseidrett gjennom egen satsning eller som trenere og medlemmer av serviceteam til aktive langrennsløpere. Dette gjør at vi til en hver tid har kunnskap om de fremste produktene og den kontinuerlige utviklingen i bransjen. Våre medarbeidere skal kjennetegnes av stor fagkunnskap og et brennende engasjement.

Superski skiskoler

Superski har siden 2014 arrangert skiskoler for barn og ungdom i forbindelse med sommerferie, høstferie og vinterferie. Vi er opptatt av at deltakerne skal sitte igjen med godt treningsutbytte og inspirasjon for videre trening innen langrenn. Dette forsøker vi å åpne ved å hente inn gode trenere og legge opp til fire dager fylt med lærerike og spennende økter som utfordrer deltakerne.

Her finner du oss

Start video

Her finner du oss

Start video

Samarbeidspartnere

Bull Ski & Kajakk
Bull Ski & Kajakk er spesialister på langrenn, kajakk, sykkel og løping, med butikker i Sandvika, Majorstuen og Fornebu. Superski og Bull Ski & Kajakk har slått seg sammen slik at vi skal kunne tilby et komplett tilbud til alle våre kunder, enten det er eliteløpere, mosjonister, idrettslag eller bedrifter.
Norges Skiforbund
Norges Skiforbund har valgt Superski som sin samarbeidspartner og spesialforretning for sine sponsorer og partnere.
SkiX
SkiX AS er et selskap som gjennom bruk av digitale verktøy distribuerer og formidler treningskunnskap og inspirer til økt aktivitet. Med profiler som Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby på laget har SkiX en unik kjernekompetanse innen langrennssporten, men for å kunne tilby et fullkomment treningstilbud har de også tilegnet oss en rekke dyktige trenere innen andre aktivitetsformer.
Bull Aktiv
Bull Aktiv er spesialist innen teknikkurs, treninger og events for privatpersoner og bedrifter.
Holmenkollen Treningslab
Holmenkollen Treningslab er lokalisert tre stavlengder fra rulleskiløypen, i bygget bak skiskytterblinkene på stadion i Holmenkollen – samme bygget som Superski. Her har de forskjellige rulleskimøller, løpemøller, styrkerom og tilbyr alt innen testing. Med et særdeles kompetent trenerteam så får du den ekspertisen du trenger for å løfte deg som skiløper, løper eller syklist.
Tidligere
Neste