Bull Superski er en spesialforretning for langrenn og tilhørende sommeridretter.

Vi har butikk og skiverksted i Holmenkollen nasjonalanlegg, noe som gir både våre kunder og oss en unik mulighet til å gjennomføre grundige tester av utstyret vi selger. Våre kunder er de som liker å bruke marka som treningsarena og setter høye krav til utstyret. Vårt mål er å gi kundene personlig service og bistand, slik at de kan gjennomføre trening og konkurranser med best mulig utstyr.

Langrenn

Basert på lang erfaring, og ved bruk av måleinstrumenter fra blant annet IDT, finner vi nøyaktig spennprofil og spesialplukker hvert enkelt skipar etter kundens bruksområde. I tillegg har vi et tett samarbeid med Terje Fardal, noe som gjør at vi har tilgang på slip fra Norges ledende og et av verdens fremste miljø innen fagfeltet. Enten om dine ski trenger vedlikehold eller om de skal klargjøres til vinterens viktigste skirenn, kan vi bistå med den beste preppen.

På sommeren har vi alt du trenger til trening på rulleski og løp. Vi har spesialisert oss på rulleski fra Swenor og løpesko fra Hoka, men kan også levere andre ledende merker.

Bull Superski og Bull Ski & Kajakk har er nært samarbeid, slik at vi skal kunne tilby et komplett tilbud til alle våre kunder, enten det er eliteløpere, mosjonister, idrettslag eller bedrifter. Bull Superski skal være best på kompetanse og gi alle våre kunder den beste servicen.

Våre medarbeidere

Bull Superski har svært kunnskapsrike og dyktige medarbeidere, som har god kjennskap til utstyret vi selger. Alle våre medarbeidere jobber tett med konkurranseidrett gjennom egen satsning eller som trenere og medlemmer av serviceteam til aktive langrennsløpere. Dette gjør at vi til en hver tid har kunnskap om de fremste produktene og den kontinuerlige utviklingen i bransjen. Våre medarbeidere skal kjennetegnes av stor fagkunnskap og et brennende engasjement.

Bull Superski skiskoler

Bull Superski har siden 2014 arrangert skiskoler for barn og ungdom i forbindelse med sommerferie, høstferie og vinterferie. Vi er opptatt av at deltakerne skal sitte igjen med godt treningsutbytte og inspirasjon for videre trening innen langrenn. Dette forsøker vi å åpne ved å hente inn gode trenere og legge opp til fire dager fylt med lærerike og spennende økter som utfordrer deltakerne.

Her finner du oss

Start video

Her finner du oss

Start video

Samarbeidspartnere

Bull Ski & Kajakk
Bull Ski & Kajakk er spesialist på langrenn, kajakk, sykkel og løp. Med et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og erfarne ansatte får kundene hjelp til å finne det riktige utstyret tilpasset sitt behov. Selskapet har tre fysiske butikker fordelt på Røa, Sandvika og Majorstuen, samt en nettbutikk som gir et komplett tilbud fra mosjonist til elite.
Norges Skiforbund
Norges Skiforbund har valgt Bull Superski som sin samarbeidspartner og spesialforretning for sine sponsorer og partnere.
Bull Aktiv
Bull Aktiv er en totalleverandør av fysiske aktiviteter og events for bedriftsmarkedet. I samarbeid med kundene skreddersys helhetlige og inspirerende aktiviteter for bredden av de ansatte. Selskapet tilbyr en rekke ulike aktiviteter som skikurs, kajakk, yoga, skiskyting og kan kombinere disse for å skape større events med fokus på teambuilding. Bull Aktiv vektlegger personlig tilpasning og veiledning, uavhengig av ferdighetsnivå. Gjennom felles opplevelser og utfordringer styrkes kundens bedriftskultur. Bull Aktiv har nærmere 90 store bedrifter som faste kunder og 60 dyktige og erfarne trenere innen de respektive aktivitetene
Holmenkollen Treningslab
Holmenkollen Treningslab er et høyt spesialisert fagmiljø innen langrennstrening. Med sitt unike trenerteam har gjennomfører selskapet teknikk- og treningsoppfølging for privatpersoner, klubber og lag. I lokalene lokalisert i Holmenkollen har selskapet en egen testlab med flere rulleskimølle og høyteknologiske testutstyr.
Previous slide
Next slide