Trippel-tips til vårløpingen

Del:

Signaturskoen Clifton fra Hoka har fått et godt fotfeste både blant løpende og gående. Kort sagt hos alle som vil ha noe komfortabelt på føttene til trening, eller for å holde det gående over lengre tid på alt fra jobb til storbyferiens sightseeing.

Hoka-universet har etterhvert mye å by på. Hva skal man velge? Et tips er å tenke litt utenfor boksen. De fleste sko egner seg til mer enn det som typisk fremheves, for eksempel «asfaltsko» eller «terrengsko».

Hoka Carbon X 3 er mindre kjent enn bestselgeren Clifton. Samtidig er dette en sko som har mye å by på, både i variasjonsbredde og rekkevidde. Årets utgave er den tredje i serien, derav navnet X 3. Men trippel-tipset handler om noe annet. Skoen har (minst) tre nyttige bruksområder.

# 1 Treningssko. Et opplagt utgangspunkt. Våren er her. Kanskje du satser på at dette skal bli din beste løpesesong på lenge. Skogarderoben trenger et løft. Denne skoen gjør det enkelt. Det er bare kjøp – og løp.

# 2 Møllesko. Ja, ordet har dukket opp i løpe-vokabulater de siste årene. Våren er perioden der man tar skrittene fra vinteren og inn i sommeren, Det er fortsatt grus på fortau, og snøflekker i skogen. Noen økter innendørs, gjør overgangen enklere. Hoka Carbon X 3 er en glimrende møllesko.

# 3 Konkurranser. Uansett hvor langt du har tenkt deg denne sesongen, gjelder det å komme godt i gang tidlig. Jobben må du gjøre selv, men Hoka Carbon X 3 blir med deg hele veien. I tillegg til at skoen er velkjent komfortabel og lett, sørger den nydesignede mellomsålen for at skone er ekstra responsiv.

Logg deg inn på Superski Supremum og les mer om de forskjellige modellene. Husk at alle sko har flere bruksområder.