Skioppmåling

Del:

Verktøy for fremgang. På jakt etter de beste skiopplevelsene for kundene våre har vi i Bull Superski lenge ønsket oss et nytt måleverktøy som gir oss mer tall og data om skiens egenskaper. Etter å ha brukt god tid på undersøkelser og forhørt oss med andre i bransjen har vi nå endelig oppgradert IDT-måleren og Eikermåleren med ny måler fra Sentax. Apparetet kom på plass på nyåret og vi brukt de siste ukene på å teste oss fram og bli kjent med måleren. Med løypa rett utenfor butikken i Holmenkollen, er det lett å teste observasjonene våre i praksis. Den gode nyheten:

Vi er nå klare for å ta imot kundeski!

Sentax-måleren er vårt aller nyeste verktøy i jaget etter å levere bransjens beste service og ski til deg. Interessen vår for Sentax-måleren ligger i mulighetene den gir til å studere kontaktflatene mellom ski og snø. Med trykksensorer installert i skiens fulle lengde kan vi nå hente ut informasjon og detaljer om skiene som tidligere kun skiprodusentene hadde oversikt over! Nå får vi ikke bare kurver på lengden til trykksonene og lommen på skiene, men også hvordan trykket fordeler seg i trykksonene. Her snakker vi om en konkurransefordel vi gjerne vil dele med deg!

Kom gjerne innom oss i butikken i Holmenkollen og få vite mer om skioppmåling og hvordan dette kan hjelpe deg med å forbedre skiparken din.